Twinkels virtuelemaagband

      Virtuele maagband 

Ontdek jouw kracht om blijvend slank te zijn

Met de virtuele maagband verklein je zonder operatie je maag waardoor je sneller vol zit, minder eet en afvalt.
Je leert om weer op een natuurlijke manier naar de signalen van je lichaam te luisteren.

Zo zijn de veranderingen in je leefstijl blijvend.


We gaan met zowel de diepere achtergrond van je overgewicht als met voeding aan de slag. De oorzaak van je overgwicht heeft vrijwel altijd te maken met een vervelende ervaring die opgeslagen ligt in je onderbewuste. Wanneer je deze ervaring verwerkt, kun je nieuwe keuzes maken die nu bij je passen. Keuzes waar je gelukkiger, slanker én energieker van wordt.    Het programma bestaat uit vier sessies.

Cliënten vertellen

Ik eet in 3 dagen wat ik eerst in 1 dag at. Ik laat makkelijker dingen staan, zeg sneller nee en eet afwisselender. 


Bianca Sibbes
Dankzij jouw saaie stem die in mijn hoofd gaat zitten, heb ik geen honger meer. Na jaren honger door schildklierproblemen is afvallen nu een eitje
Mariëlle
Ik ben zo blij en zonder honger en zonder gesnaai met daarna spijt. Ik ben blij dat mijn gewicht nu weer met een 7 begint. 


Francien Borst

Stoppen met nagelbijten, roken of alcohol

Je wilt stoppen met nagelbijten, roken of alcohol en vol goede moed heb de sigaretten of drank het huis uitgedaan. Of je hebt van dat vieze spul voor je nagels gekocht. Het gaat je deze keer wél lukken op eigen kracht. Een paar dagen later gebeurt er iets waardoor je alles weer vergeet en val je terug in je oude gewoonte. Weg is je wilskracht.


Je wilt graag gezond en fit zijn. Geld besparen. De trap fluitend op kunnen lopen. Verse lucht in je longen hebben, een frisse adem en kledinggeur. Een helder hoofd. De vrijheid om op ieder moment je auto te kunnen pakken. Een voorbeeld voor je kinderen zijn.
Uit eten gaan met mooie lange rood gelakte nagels. 


Je wilt stoppen met je verslaving maar je bent bang dat het je niet gaat lukken. Door je hoofd spoken gedachtes aan ontwenningsverschijnselen, hoe om te gaan met stress of het moeten missen van het momentje voor jezelf. Ook ben je bang dat je zonder sigaret niet meer van je koffie of een wijntje kunt genieten. Of dat je je zonder je wijntje niet kunt ontspannen na een drukke werkdag. Je de gezelligheid gaat missen. 

Ondertussen ben je nieuwsgierig hoe hypnose je kan helpen blijvend te stoppen met je verslaving.