Twinkels burn-out

Burn-out, overspannen, stress & depressie

Burn-out, overspannen & stress

Doordat je jarenlang op je tenen gelopen hebt op je werk, is een burn-out is je leven binnengevallen. Je hebt er als een leeuw tegen gevochten, Toch verloor je de strijd. Nu heb je er ook nog een arbeidsconflict bovenop.


Er komt niets meer uit je handen. Een kopje thee zetten is je te veel. Laat staan dat je energie hebt om te douchen. Al je spieren staan strak van de spanning. Je ziet als een berg op tegen de dag die voor je ligt.


Het wekelijkse telefoongesprek met je manager kost je jaren van je leven. Elke keer maar weer diezelfde vraag moeten beantwoorden: 'Hoe gaat het met je?' De bedrijfsarts wil dat je koffie gaat drinken. Maar jij moet er niet aan denken. Laat staan dat je het gevoel hebt dat je ooit kunt reïntegreren. Toch knaagt het aan je dat je je collega's in de steek laat.


Je vrienden snappen er niks van: 'Als je een paar nachten goed slaapt dan gaat het toch 

wel weer?' Maar 's nachts doe je geen oog dicht. Dan overvallen allerlei angstaanjagende gedachtes en gevoelens je. Pas tegen de ochtend val je een paar uur in slaap. Je voelt je geestelijk en lichamelijk uitgeput. En eenzaam. 


Het lijkt wel of er geen einde komt aan het piekeren en je sombere gedachten, Je voelt je waardeloos. Je hebt hoofdpijn, hartkloppingen, buikpijn, paniekaanvallen, voelt je angstig. Je wilt niemand zien. en trekt je met een dekentje terug op de bank.


Je hebt je nog nooit zo machteloos en kwetsbaar gevoeld. Je bent bang dat dit nooit meer overgaat.  

Je wilt....

Met hypnose onderzoeken wat maakt dat je opgebrand bent en hoe je je energie weer op kunt bouwen.

'Nee' willen, kunnen en durven zeggen. Want dat is nooit je sterkste kant geweest.

Ontdekken voor welk werk je ’s ochtends met een glimlach opstaat. Werk dat je oplaadt,

Niet meer overvraagd worden en je kunnen ontspannen. .

Ruimte maken in je agenda en weer aan jezelf toekomen. Nooit meer roofbouw op je lichaam plegen.

Rust in je hoofd en de rest van je lichaam.

Leren hoe je de problemen in je relatie kunt bespreken.

Je lat minder hoog leggen. Leren hoe je met de stroom mee kunt gaan zodat je niet meer zo hard hoeft te werken.


Het liefst van alles wil je je levensvreugde terugvinden.

Zodat je vuurkracht wakker wordt en je alsnog als winnaar uit de strijd komt. 

Depressie

Je voelt je al langere tijd neerslachtig. Lusteloos. Somber. Je hebt steeds weer ergens anders pijn in je lichaam. Je staart het liefst doelloos voor je uit. Toch voel je je vermoeider dan ooit. Trek in eten heb je al maanden niet. Wel in snelle suikers.. Je bent weer gestart met roken. En alcohol. De dagen vallen als een donkere klamme deken over je heen. Je vrienden heb je al weken niet gezien, die begrijpen je niet meer. Als je niet uitkijkt, zak je in een depressie.
Eigenlijk ben je bang dat je daar al middenin zit.


Ergens diep in je weet je dat er opgekropte emoties in je zitten. Van vroeger. Alleen heb je nooit geleerd die te uiten.
Hypnotherapie helpt  je opgesloten  gevoelens en gedachten naar buiten te brengen. Dan komt je levensenergie vrij en vind je je balans terug. En kun je op je eigen manier vorm geven aan je leven.