Stoppen met roken met hypnose

Je wilt stoppen met roken en vol goede moed heb de sigaretten het huis uitgedaan. Het gaat je deze keer wèl lukken op eigen kracht.

Een paar dagen later gebeurt er iets waardoor je alles weer vergeet en val je terug in je oude gewoonte. Weg is je wilskracht.

Je wilt graag gezond en fit zijn. Geld besparen. De trap fluitend op kunnen lopen. Verse lucht in je longen, frisse adem en kledinggeur. Een voorbeeld voor je kinderen zijn. Je wilt stoppen met roken maar je bent bang dat het je niet gaat lukken. Door je hoofd spoken gedachtes aan ontwenningsverschijnselen, hoe om te gaan met stress of het moeten missen van het momentje voor jezelf. Ook ben je bang dat je zonder sigaret niet meer van je koffie of een wijntje kunt genieten. 

Ondertussen ben je nieuwsgierig hoe hypnose je kan helpen blijvend te stoppen met roken.

Het programma stoppen met roken met hypnose

Allereerst wil ik graag weten waarom en op welke dag je wilt stoppen met roken. Hoe is je leven fijner als niet roker? We zorgen dat je je reisdoel zo helder hebt en je er zo blij van wordt, dat je je bestemming bereikt. Ook als je bochten of hobbels op je pad tegenkomt. We bereiden je onderbewuste voor op het stoppen met roken en vergroten we je vertrouwen dat het gaat lukken. Je luistert dagelijks naar de visualisatie die je meekrijgt zodat je steeds makkelijker en dieper in hypnose gaat en je je onderbewuste voorbereidt op de stopdag. Hoe meer ervaring je hiermee hebt, hoe effectiever de sessies zijn en hoe makkelijker het stoppen voor je is.

We werken aan gedragspatronen in je onderbewuste die maken dat je rookt. Om gemakkelijker bij je ervaringen in het verleden te komen die de achterliggende reden van je roken vormen, maak ik gebruik van hypnose. Dit is een diepe vorm van concentratie waarbij je helemaal helder, klaarwakker en volledig bij bewustzijn bent. We gaan aan de slag met oude ervaringen  die het stoppen met roken in de weg kunnen zitten. Zodat je deze achter je kunt laten en je op moeilijke momenten niet terugvalt in roken of er een andere ongezonde gewoonte voor in de plaats komt.

Gemiddeld zijn er drie sessies nodig om je doel te bereiken. Ik help je er graag bij.